Borst- en prostaatkanker

Wie is GabriŽl Devriendt ?

Gabriël Devriendt heeft vanaf 1976 ruim 20 jaar voor diverse medische specialismen gewerkt waarvan de laatste 10 jaar als universitair productspecialist in de oncologie. In deze jaren heeft hij zich vergaand op het terrein van de farmacologie en biochemie kunnen ontwikkelen.

In België is hij een gewaardeerd spreker aan bijna alle Belgische universitaire centra (Brussel, Antwerpen, Leuven en Luik) en is hij gevraagd om zitting te nemen in een denktank van oncologen. Vanuit zijn wetenschappelijke en holistische visie op gezondheid en ziekte levert hij graag zijn bijdrage aan een natuurlijke vorm van gezondheidszorg. Ook in Nederland verrast hij artsen en therapeuten telkens weer met leerzame presentaties.

In deze voordracht verduidelijkt hij zijn visie op de samenhang tussen STRESS - ONTGIFTING en de mogelijke samenhang ervan bij het ontstaan van BORSTKANKER en PROSTAATKANKER.

Hulpmiddelen om thuis reglematig te ontstressen

Detoxificatie werkt het best met chlorophylrijke voeding zoals Chlorella , Spirulina en Klamathalgen
Om steeds wederkerende stress onder controle te houden en opbouw van toxische stoffen te beperken, bieden we volgende actieve ontstressers aan : Brainmachine , Chi-machine , Pediwell voetmassage en de EarthPulse Slaaphulp
Deze thema-websites geven de meeste informatie , maar bestellen kan ook in onze algemene webshop

Voordracht Gabriel Devriendt over Detoxificatie