Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa

Chlorofyl in het wetenschappelijk onderzoek

Chlorofyl detox door absorberen zware metalen

Het Chlorofyl in Chlorella is een uitstekende zuurstofdrager die genezing ondersteunt, helpt bij het detoxen en beschermt tegen radioactieve straling.
Chlorofyl absorbeert zware metalen (kwik, lood, cadmium) en aluminium en ook toxines, geurtjes en straling, en helpt deze uitscheiden. Detox en chlorofyl gaan hand in hand.

Duitse chemicus Richard Willstätter

Richard Willstätter (1872-1942) heeft in 1915 laten zien dat chlorofyl uit vier componenten bestaat: twee groene, chlorofyl a en chlorofyl b, en twee gele, caroteen en xanthofyl.
Om die op elkaar lijkende stoffen te scheiden had hij de chromatografie-methode van Tswett min of meer herontwikkeld. Die methode was kort tevoren (1906) door Mikhail Semyonovich Tswett (1872-1919), die ook met bladkleurstoffen werkte, ontwikkeld.
De structuur van chlorofyl a en b werd in 1930 opgehelderd door Hans Fischer (1881-1945).
Nu bleek pas wat een ingewikkeld molecuul chlorofyl is.

Hans Fischer arts en Nobelprijswinnaar

Hans Fischer (arts en organisch scheikundige Nobelprijswinnaar 1930) hield zich vooral bezig met pigmenten in het bloed en chlorofyl in de bladeren. Hij ontdekte dat de chemische samenstelling van chlorofyl voor 98% identiek is aan hemine, het rode bloedpigment in ons bloed. Het enige verschil is, dat chlorofyl gebonden is aan magnesium en het hemine-molecuul aan ijzer.

Chlorofyl is opgeslagen zonne-energie.

Chlorofyl is het groene bloed van planten, grassen en bomen. Het chlorofyl van groene algen als Chlorella zorgt bij de mens voor meer rode bloedlichamen (helpt daardoor mogelijk bloedarmoede te verminderen).
De Duitse voedingspionierster Halima Neumann stelt dat chlorofyl de enige voedingstof is, die de opgeslagen zonne-energie van planten kan overdragen aan de cellen van het menselijk lichaam.
Zonne-energie wordt dan levensenergie, chi of levenskracht.

Chlorophyll als lichaamsreiniger

Chlorofyl is een reiniger die ons lichaam helpt zichzelf gezond te maken en te houden. Chlorofyl ontzuurt en mineraliseert de omgeving van de lichaamscellen. Het helpt het zuur-base evenwicht te herstellen en helpt de pH-waarde te normaliseren. Chlorophyll heeft een algemeen reinigend en desinfecterend vermogen en ondersteunt zo het immuunsysteem. Chlorophyll is een uitstekend deodorant en neemt slechte geurtjes weg.

Chlorofyl zorgt voor zuurstoftransport

Chlorofyl zorgt voor transport van zuurstof naar de cellen en helpt bij de uitscheiding van CO2. Meer zuurstof naar de cellen betekent meer doorbloeding, beter werkende organen, beter werkende hersenen, sneller herstel van spieren en sneller herstel bij verbranding, wonden en letsels.
Chlorofyl is vooral bekend als zuurstofdrager, bloedreiniger en bloedopbouwer.
Chlorofyl heeft een breed werkingsgebied. Het mag zeker niet ontbreken in een reinigingskuur en bij het afslanken omdat chlorofyl het ontgiften stimuleert en het lymfesysteem in zijn werking ondersteunt.

Spijsvertering regelen en celvernieuwing

Reeds in 1940 rapporteerde het ‘journal of surgery’ dat chlorofyl bij meer dan 1200 ziektegevallen zorgde voor een snellere genezing. Ook Viktoras Kulvinskas (mede-oprichter van het Hippocrates instituut, voedingsdeskundige) onderstreept de genezende werking van chlorofyl. Viktoras Kulvinskas zegt in zijn boek ‘survival in the 21st century’ dat er geen snellere en veiligere manier is om de spijsvertering te regelen en voor vernieuwing van de cellen te zorgen dan met chlorofyl.

Chlorophille beschermt tegen radioactiviteit:

Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Zeker in deze tijd van stijgende blootstelling aan schadelijke radioactieve stralen is het belangrijk ons natuurlijk afweersysteem optimaal te ondersteunen. Radioactiviteit is bij elke dosis celbeschadigend.
Dus ook bij lage radioactieve straling of zelfs bij korte radioactieve stralen (bvb mammografie).
Bij hogere radioactieve straling of langere duur werken radioactieve stralen celdodend. Kernrampen zoals Tsjernobyl en Fukushima of een van de andere 500 kerncentrales in de wereld produceren funeste radioactiviteit.

We Ship All over Europe

Gezondheidswinkel

Order Green Surperfood

Twitter Facebook Hyves

Groene Algen Zoekers

Chlorella

+tabletten
+poeder
+bestellen
+pillen
+online
+kopen
+beste prijs
+chlorophyll
+supervoedsel
+aminozuren
+eiwitten
+proteines
+rijk aan ijzer
+vitamine B12
+superfood
+chlorella growth factor
+sportprestaties
+spierversterkers
+topprestaties
+spirulina of chlorella
+vulgaris
+pyrenoidosa
+chlorofyl
+CGF of groeifactor
+gebroken celwand
+sorokiniana
+samen kopen korting
+topkwaliteit
+broken cell wall
+eigen import
+chlorella tabletten
+proteinerijk
+chlorella en spirulina
+natural raw food
+vleesvervanger

Verkoopsvoorwaarden Ervaringen met Chlorella Chlorella ervaring Umicore Cadmiumvervuiling Bedanking en Betaling Chlorella Producten

Pure Japanse Yaeyama Broken Cell Wall Chlorella Vulgaris Alg - Tabletten Tablets Tabs 250mg Capsules Pillen Poeder Powder - Beste Prijs Kwaliteit in vacuumpack kilopak en bulkverpakking - Vegetarische Eiwitten Proteinen Aminozuren - Ecologische Vleesvervanger - Rijk aan ijzer betacaroteen chlorofyl chlorophylle ijzer magnesium vitamine B12 - Import Export Green Chlorelle Brainfit bvba - Snelle levering Belgie, Nederland en Europa